Scherpe aanbiedingen!
 Contact
    GJPrint
    Ridderplein 29
    5421 CW Gemert
    T 0492 82 09 95
    E info@gjprint.nl


 Uw voordelen
•   De laagste instelkosten
    van Nederland
•   De grootste flexibiliteit in
    bestelgrootte
•   Géén minimale afname

Facebook     LinkedIn

Druktechnieken

Wie zijn wij?

Drukkerij GJPrint is een dynamisch en groeiend bedrijf. Door de jarenlange ervaring kunnen vele druktechnieken toegepast worden op producten. Wij werken niet met minimale afname. Daardoor zit u ook niet met een overschot aan voorraad. Ons credo is: u vraagt, wij maken!

 

Met welke druktechnieken werkt GJ Print Relatiegeschenken?

Zeefdruk

Het principe van de zeefdruktechniek is doordruk. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positieffilm belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt.

Tampondruk

Tampondruk is net als offsetdruk een indirecte vorm van drukken. In een vlakke plaat (cliché) worden verdiepingen gemaakt. Deze verdiepingen worden gevuld met inkt, waardoor deze inkt wordt opgenomen door een gladde en elastische stempel van siliconenrubber (aangezien siliconen inktafstotend zijn). Hierbij wordt de inkt door de tampon overgebracht op het te bedrukken object.

Sublimatiedruk

Bij sublimatiedruk wordt de inkt door middel van warmte over gebracht naar het product. De inkt wordt in wezen, door de warmte, van het papier naar het product verplaatst. Door deze techniek toe te passen kan een haarscherpe afbeelding moeiteloos op het product overgebracht worden. Dit kan middels een vlakpers of vacuümoven.

Flexdruk

Hierbij wordt flexvinyl op textiel aangebracht. Het logo of de tekst wordt geplot en door middel van hitte van een vlakpers op het textiel geperst.

Digitale druk

De naam zegt het al. Door met digitale drukmachines, oftewel printers,  te werken kan een full colour druk (tot fotokwaliteit!) op ieder object geprint worden.

 

Transferdruk

Middels zeefdruk- en digitale transfers wordt een tekst of logo op uw product geperst.